ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Diputació subvenciona amb 7.500 euros l'OMIC de Canet
PUBLICAT Dimecres, 30.10.2013
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La Junta de Govern Local ha aprovat, a la sessió del 4 de setembre passat, l'acceptació de l'ajut de la Diputació de Barcelona per al concepte de suport per a l'Oficina d'Atenció al Consumidor. La subvenció, que és de 7.500 euros, forma part de les accions incloses al Catàleg de serveis 2013, dins el Pla Xarxa de Governs Locals 2012 - 2015.

Els Catàlegs de concertació són un dels instruments que, juntament amb les Meses de Concertació i els Programes Complementaris, s'han creat per donar suport als ens locals a l'hora de satisfer les seves necessitats en diferents polítiques adreçades als ciutadans.

A l'abril de 2013 es va aprovar la sol·licitud de subvencions i ajuts en l'àmbit de polítiques locals de desenvolupament econòmic i l'OMIC, l'Oficina municipal d'informació al consumidor fa una tasca molt útil per assessorar i orientar els ciutadans en les seves accions i relacions amb les empreses de consum. Per aquest motiu es va demanar un cop més subvenció i ara, al setembre, se n'ha fet l'acceptació formal.

L'OMIC és a Vil·la Flora des del febrer de l'any 2008. Des d'aleshores i gràcies al suport de la Diputació, s'ofereix aquest servei als ciutadans. Està adscrita a l'Àrea de Promoció Econòmica. 

^