ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Primavera de les Arts, Cris Juanico i Voluntaris per la llengua
PUBLICAT Dimarts, 04.04.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Concert Juanico i parelles Diumenge 2 d'abril, a les set de la tarda va tenir lloc a Vil·la Flora el concert de Cris Juanico, en el marc de la setena temporada del cicle cultural Primavera de les Arts, on va presentar el seu primer disc amb cançons pròpies Jocs d´amagat, un disc farcit de ritmes reagge, funk, disco, pop i rock amb la pinzellada mediterrània característica dels treballs de Juanico.

Al concert hi havia uns convidats força especials, ja que es va aprofitar aquesta actuació per fer la presentació de les parelles lingüístiques que s'han format aquest any 2006 a Canet de Mar. Eren un total de vint-i-dos voluntaris i deu aprenents. Així, doncs, es van poder fer deu parelles, que es van conèixer en aquest concert.

Juanico i parelles lingüístiques Cris Juanico i Maria Fradera, directora del Centre de Normalització lingüística del Maresme, van repartir els obsequis a les parelles lingüístiques, a mesura que el regidor de Comunicació i Cultura, Òscar Figuerola, les anava presentant. A partir d´ara, aquestes deu parelles es trobaran una hora a la setmana, durant deu setmanes per parlar en català.

Informació publicada el dilluns 3 d'abril de 2006

^