ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Guanyadors del Premi i la Beca Bonal 2006
Dues propostes, una de passat i l'altra de futur del poble s'enduen la tercera edició de la Beca i un treball sobre la recollida selectiva guanya el Premi Bonal d'enguany
PUBLICAT Dimarts, 30.05.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Premi Bonal 2006Dissabte passat, 27 de maig, Canet va viure un dels esdeveniments culturals més importants de l'any. Era el lliurament del Premi i de la Beca Raimon Bonal i de Falgàs 2006.

El regidor de Cultura, Òscar Figuerola, va agrair en nom de l'Ajuntament la col.laboració desinteressada de totes les persones que han format part del jurat de les diferents edicions. Els guanyadors de la beca de l'any 2004 van presentar el resultat del treball que han estat elaborant durant els darrers dos anys.

Després, la regidora d'Educació i Infància, Sílvia Tamayo va llegir el veredicte del Premi Raimon Bonal i de Falgàs 2006. El guanyador ha estat en Robert Franch Illa amb el treball La recollida selectiva porta a porta a Canet de Mar. El premi el va recollir el seu germà Ricard.

Premi Bonal 2006Finalment, Dolors Bonal, la germana d'en Raimon, va llegir el veredicte de la tercera Beca. Enguany hi ha dos treballs guanyadors. Per proporcionar una anàlisi acurada del passat i atenent a la trajectòria historiogràfica dels seus autors, s'ha premiat la proposta De la guerra de Cuba a la guerra civil, de Jordi Amat Teixidó i Xavier Mas Gibert.

Per la novetat i la utilitat del tema que reflexiona sobre escenaris de futur, s'ha premiat també la proposta Canet de mar, una mirada de futur, de Laia Monterde Mulet.

cor laverniL'alcalde va cloure l'acte i va convidar tothom a assistir al concert sobre l'Antologia de Salvador Laverni que es feia el mateix vespre, dins el cicle Primavera de les Arts, a la Capella fonda de l'Església parroquial.  La capella va quedar petita per les prop de dues-centes persones que van assistir al concert a càrrec de Musica Suavis.

Informació anterior


Informació publicada el dimecres 31 de maig de 2006

^