ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Escola Universitària serà un centre de recerca tecnològica
PUBLICAT Dijous, 01.06.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La Diputació i els ajuntaments de Canet de Mar i Mataró signaran un protocol de reconversió de l´Escola de Teixits de Punt

Pati de l'EUETTP Quan la Diputació de Barcelona va acordar, en el mes de setembre de l'any passat, iniciar el procés de tancament progressiu dels ensenyaments que s´imparteixen a l'Escola de Teixits, l'Ajuntament de Canet va posar fil a l'agulla per aconseguir que aquest equipament continués funcionant, tot i que això signifiqués una reconversió del centre.

Aquest moviment de l'Ajuntament es va traduir en una moció que es va aprovar en el Ple del mes de setembre, en la qual se sol·licitava el següent a la Diputació:

  • Que la Diputació es comprometés a conservar la titularitat patrimonial dels equipaments, perquè no es perdi la memòria del que ha estat i del que s´ha fet en aquesta Escola.
  • Que, tenint en compte el lligam de les instal·lacions de l´Escola amb l'àmbit formatiu, es continuessin utilitzant per a la formació, tant presencial com telemàtica, orientada no només al tèxtil i al món empresarial, sinó també a d´altres necessitats del municipi o de la comarca.
  • Que es creés un organisme amb la participació de tots els agents implicats per concretar i acordar les formes de col·laboració més adequades i assegurar així, la viabilitat del centre lligat a la formació, la recerca, la innovació i la transferència tecnològica.

A més a més d´aquestes sol·licituds de l'Ajuntament, l'Àrea de Turisme de la Diputació va proposar de configurar un centre d´interpretació lligat al centre de recerca, innovació i transferència tecnològica.

Així, doncs, l´Ajuntament es felicita i està molt satisfet de veure que el futur de l´Escola de Teixits de Punt està força assegurat amb aquest protocol i continuarà treballant per consolidar i assolir aquests objectius que va aprovar en la moció del mes de setembre passat.


Informació publicada el dimecres 31 de maig de 2006

^