ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament incorpora dues persones a través del programa Treball i Formació
PUBLICAT Dijous, 02.05.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
notícia RRHH

Durant un any, una treballa a la Brigada d'Obres i Serveis i l'altra al Servei de Jardineria.  


Canet de Mar forma part dels Ajuntaments beneficiats pel programa Treball i Formació, convocatòria  anticipada 2023 Línia ACOL. Gràcies a aquest programa, des del desembre de 2023 i durant un any, dues persones s'incorporen activament a l'Ajuntament. L'objectiu és que guanyin experiència laboral i millorin així el seu arrelament social. 

Les dues persones contractades estan a la Brigada d'Obers i Serveis i al Servei de Jardineria. 

Aquesta és la segona edició del programa Treball i Formació, línia ACOL, en la qual participa l’Ajuntament de Canet de Mar. És una política activa d’ocupació finançada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i el propi Ajuntament de Canet de Mar.

Totes les persones contractades es trobaven en situació d’atur i són persones no ciutadanes de la Unió Europea, que acrediten una permanència continuada a Espanya en els darrers 3 anys, dels quals els darrers 24 mesos a Catalunya, a més de no tenir antecedents penals en el territori espanyol.

Aquesta actuació està promoguda, impulsada, subvencionada i finançada pel Servei Públic de Catalunya (SOC) amb fons rebuts del Fons Social Europeu i executada per l’Ajuntament de Canet de Mar.  Està efectuada d’acord amb les condicions establertes al programa Treball i Formació regulat per la Resolució EMT/4148/2022, de 22 de desembre, per la qual s’obre la convocatòria anticipada per a l’any 2023 en relació amb les actuacions de la Línia ACOL del programa Treball i Formació, modificada per la Resolució EMT/79/2023, i regulada per l’Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació (SOC – Treball i Formació), modificada per l’Ordre EMT/68/2022, de 20 d’abril i l’Ordre EMT/2/2023, DE 5 de gener.

logotip SOC 

Generalitat

Unió Europea

 

 

 

 

 

 

^