ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Passejada Nocturna
PUBLICAT Dimecres, 20.06.2007
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El dia 7 de juliol d´aquest any 2007 i dins dels actes de la Festa Major podrem assistir a la VII Passejada Nocturna per la història de Canet de Mar que s´ha convertit en un clàssic dintre d´aquestes festes.

La Passejada està organitzada pel l´Ajuntament de Canet, coordinada per Edicions Els 2 pins i té la col·laboració i el recolzament de moltes entitats del poble.

L´objectiu de la Passejada és fer un viatge en el temps i passar una estona agradable i divertida descobrint alguns dels moments i els personatges més representatius de  la història  de la vila. Els participants es divideixen en grups que van fent diferents parades a punts estratègics del poble on es representen aquests esdeveniments.


L'inici d'aquest trajecte pels episodis que han marcat la vila començarà a la plaça Macià a les 21:30 h, encara que abans s'haurà de comprar un tiquet que costarà dos euros per persona. Les entrades es poden adquirir a la Casa museu Lluís Domènech i Montaner, a Vil·la Flora i a la mateixa plaça Macià una hora abans de la sortida.
 
Enguany la Passejada permetrà reviure alguns dels moments més emociants de la història contemporània com l'inici de la Guerra Civil, l'arribada del vot femení per tal de construir la plaça Mercat o el desembarcament dels romans. A més a més, el públic podrà degustar alguns menjars típics de la vila com les "galetes de l'avi Alegret", que seran realitzades pels pastissers de la vila.
 
La setena edició d'aquest passeig per la història comptarà amb unes 150 persones entre actors, personal de logística i organitzadors. Pel que fa al públic, s'espera que enguany es torni a batre un èxit de públic gràcies a la presència de la gent de Canet de Mar i d'altres pobles de la comarca.

^