ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Club de lectura de la Biblioteca se'n va a escoltar Raimon a l'Auditori
PUBLICAT Divendres, 11.12.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
El club de lectura va a l'Auditori

El dijous 26 de novembre, les persones que habitualment participen al Club de lectura de la Biblioteca P. Gual i Pujadas, van anar plegades fins a l'Auditori de Barcelona per escoltar un recital del cantautor Raimon.

Formaven part d'un grup molt més ampli d'usuaris dels Clubs de lectura de la xarxa de biblioteques de la Diputació de Barcelona, que era qui organitzava l'esdeveniment. L'any passat també es va dur a terme una iniciativa semblant, i es va anar a veure l'obra de teatre Aloma, al Teatre Nacional.

El periodista Roger de Gràcia va ser el presentador de l'acte, que va aplegar 1.400 lectors de 66 clubs de lectura de la província de Barcelona. Un recital antològic amb cançons amb lletra i música del cantant i poemes d'Ausiàs March, Jaume Roig i Salvador Espriu per commemorar també els 50 anys que fa que Raimon va cantar per primera vegada Al vent, un tema que ha esdevingut tota una fita en la història de la cançó catalana. 

Els 50 anys de la nova cançó ha estat un esdeveniment celebrat i seguit per la Biblioteca de Canet aquest any. Llegiu-ne la nota de premsa que vam publicar a l'estiu amb motiu del passi de documentals que recordaven la importància de Canet en el fenomen de la nova cançó.

Club de lectura al recital de Raimon a l'Auditori
^