ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Sant Joan amb revetlles i la sarsuela Luisa Fernanda
PUBLICAT Dimecres, 20.06.2007
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest cap de setmana arrenca l'activitat de

Festa Major

. El preludi, com cada any, és la celebració de Sant Joan.

Aquest 2007 no es farà la tradicional arribada de la flama del Canigó. Sí que hi haurà, però les habituals revetlles. Se'n faran a diversos llocs del poble, com l'organitzada pel Club de Botxes a les seves instal.lacions.

La Comissió de Festes ho té tot a punt per la revetlla popular que es farà a la plaça 11 de Setembre. El ball començarà a les 11 de la nit, tant bon punt arrenqui la música de l'orquestra La Comparsa. A partir de les 9 del vespre, tots el qui ho vulguin poden baixar a sopar a la fresca a les taules i cadires que la Brigada prepararà.  Això sí, que cadascú es porti el sopar. Hi haurà servei de bar durant el sopar i després al ball.

La Policia Local ens ha fet arribar uns consells de seguretat perquè les revetlles es desenvolupin amb al màxim de tranquil.litat.

La novetat d'aquest Sant Joan és la representació de la sarsuela Luisa Fernanda de F.M. Torroba. Es tracta d'un muntatge musical que compta amb la participació de professionals de la música, la dansa i el cant. Els músics pertanyen a l'Orquestra de Cambra de Barcelona. Les entrades es poden comprar el mateix dia de la representació per 6 euros. La sarsuela comença a les 21.30 hores i es fa a l'envelat de Vil.la Flora.

^