ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
FESTA MAJOR 2007
des de mitjan juny fins ben entrat el juliol
PUBLICAT Dimecres, 20.06.2007
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Canet respira ja els aires de la Festa Major. Cada any l'allarguem més en el temps. Fa dies que hem començat a celebrar activitats amb tocs de festa grossa, com la festa dels Socarrats, la fira d'artesans, la revetlla del dissabte 16 o la pedalada BTT d'aquest diumenge.

festa major 2006 Aquest cap de setmana, Sant Joan i la setmana que ve l'inici de la Festa Major 2007. El pregó del 28 el farà aquest any la cantant i professora de música Maria Pujadas que comptarà amb la col.laboració de músics, cantaires i antics alumnes de la professora. Ràdio Canet el retransmetrà en directe. Acabarem la nit ballant sardanes a la plaça de la Llenya.

El dia de Sant Pere tindran lloc els actes més tradicionals de la festa, l'Ofici solemne, l'aviada de coloms, concert, focs i ball. La novetat del 2007 és que l'Ajuntament ha contractat el Petit Tren perquè per portar la gent al concert i al ball de Festa Major, que es faran a les pistes de l'institut.
El dia de Sant Pere començarà la nit jove, que es farà divendres i dissabte. Dissabte amb l'actuació de l'orquestra GIRA-SOL.

El plat fort del dissabte 30 és la tercera Nit Màgica. Organitzada de nou pels quatre gats de Canet, un grup de gent diversa que s'autoanomena d'aquesta manera i que ja fa tres anys que ens obsequien amb una jornada plena de llum, olors i sabors diversos.

festa major 06 El diumenge 1 de juliol hi haurà la trentadosena trobada de gegants. Aquest 2007 se celebren els 60 anys dels gegants del barri dels Abells. Per commemorar-ho s'ha fet una reproducció a escala d'en Petrus i la Carlota. Estan pintats a mà i fets amb una barreja de resina i un material pesant. Si en voleu els podeu adquirir per 50 euros a la Casa museu.

Després de la trobada de gegants tornarem a aixecar castells, aquest any davant l'Ajuntament i després cap a Vil.la Flora a escoltar al concert de música clàssica de Festa Major que organitza l'ACPO i l'Ajuntament.

Durant el juliol seguirà la celebració. El dia 7 hi haurà la passejada nocturna per la història de Canet i el concurs de pintura golfa. El diumenge 8 la rierada, que torna a fer-se a la riera. Se sortirà de l'avinguda Marià Serra, se seguirà per les rieres Pinar, Buscarons i acabarem a la Sant Domènec. A la tarda torna la Tamborinada enverinada i al vespre la musclada popular al passeig Marítim.

El cap de setmana següent, el del 14 i 15 de juliol hi haurà el correfoc, amb un recorregut especial per l'interior del poble, sardanes i la festa de proclamació de les pubilles i els hereus del 2007. També la celebració de Sant Cristòfol i la subhasta del concurs de pintura golfa.

Els actes de la Festa Major acabaran el 21 de juliol, amb sardanes a la plaça de la Llenya i la sisena cantada d'havaneres al passeig Marítim.

Consulteu tot el detall dels actes del programa de la Festa Major en aquest enllaç
L'actualització dels actes (recorreguts i altres dades) les anirem publicant a l'agenda del web

També trobareu informació al butlletí d'informació municipal Viure Canet

^