ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tercera Nit Màgica
FESTA MAJOR 2007
PUBLICAT Divendres, 22.06.2007
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El dissabte 30 de juny arriba a Canet, per tercer any, la festa de les sensacions, la llum i el color. La Nit màgica promet sorprendre'ns de nou amb una variada mostra que inclourà circ, màgia, foc, misteri, esoterisme, erotisme, dansa i tot allò que amb imaginació s'hi vulgui afegir.

Organitzada un cop més pels autoanomenats quatre gats de Canet, la Nit màgica començarà a les 12 del migdia amb la plantada del bestari. A la tarda hi haurà activitats per a tota la família i la nit es reserva de nou per les espases, les serps, les danses orientals i el màgic estrip-tease. La Nit màgica acabarà quan comenci la Nit jove al passeig Marítim. Com cada any, ballarem amb la Gira-sol fins que surti el sol.

Quatre espais diferents
La Nit màgica tindrà quatre escenaris diferents:

  • Espai 1: plaça de la Biblioteca
  • Espai 2: carrer Ample
  • Espai 3: Final riera Sant Domènec
  • Espai 4: davant l'Ajuntament
  • Espai 5: pati de la Casa museu
  • Espai 6: plaça Mercat

Què ens ofereix la Nit màgica?

Primer us convidem a passejar, tot fent la trapassera, per la Petita fira esotèrica.  Tot seguit la Mainada del Gimnàs Kum-ho farà una mostra de ball.

Els més petits estan de sort perquè també hi seran els Trastos que tenen la fórmula màgica per treure l´energia simpàtica que tots portem a dins………..I després, segur que els coneixeu…en Paku Pillu i la Peka amb el recull dels seus millors gags de clown.

Les Divines ens conviden a fer un viatge arreu del món. TAPGEA és un espectacle fresc i divertit dirigit al públic infantil i familiar on la dansa, el cant, la percusió i el claqué ens faran quedar bocabadats.

Per a qui els  agradi fer tertúlia us proposem una de bona: Els Templers i el camí de Sant Jaume,  a càrrec dels templers Antoine i Tomás. Ens parlaran dels templers actuals autor dels llibres "Los “Templarios en  el Bierzo”, “El Temple vive”, i ”Leyendas Templarias.”         
                                                                                                 
Al pati de la Casa museu Domènech i Montaner, presentacions i col·loquis a càrrec  de CuraSana. Art teràpia.

Realització d´un Mandala. Obre els ulls a la consciència.

Per fer orella la Prägel Jazs Band, jazz antic i dixie !!

Per gaudir de la màgia de la llum us proposem un Tihar que significa literalment "fila de llum" per ajudar al bestiari a remuntar abans de la passejada de foc.

Baixaran per la riera els Takatum, les Kirrikas, fum d fok, els Perkutes i les Bèsties que omplen la nit de foc I percussió.


Per si us heu perdut els grups La Gent Diversa i Els quatre gats de Canet ens conduiran a la segona part de la nit, les noies del Gimnàs de Canet tornen amb la dansa del ventre…i en José i les nenes del Gimnàs Kum-ho ens endinsen cap el hip-hop i el break dance.

Agafeu-vos a la cadira per que quatre personatges de diabòlica innocència faran volar la vostra imaginació fins a contar-vos el conte que els vostres pares mai us van explicar ………Circ Pànic!!!

Encara en queden!!!…de l´altra banda dels Pirineus Cie Tapis Volant, uns altres quatre misteriosos personatges…però que són capaços de teixir un llaç de complicitat amb els espectadors i el seu espectacle.

I una mica d´alegria amb el Ball Latino d´en José I la Lídia, per donar entrada al fabulós Faquir Kirman, amb les seves serps, les espases, vidres que engoleix, benzina que beu i fins i tot desprès de l´àpat és capaç de fer la becaina en el llit de claus….

I per acabar el que tothom espera i no pot faltar: El Màgic Strip-tease, seguin amb la línia de l´any passat, allau de trucades, sms,  emails ...

Que com cada any serà tema de conxorxa a la Plaça de la Llenya.

Apa,  que qualsevol nit pot sortir el sol !!!

Vegeu detall i horaris a l'agenda del web.
Festa Major 2007

^